Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aleyna, evlendi…

Aleyna, evlendi…
REKLAM ALANI
29.07.2021
A+
A-

Aleyna, evlendi… Aleyna, Robot ile evlendi…

Pop Müziği sevilen yıldızı Aleyna Tilki, önceki akşam 30 Temmuz Cuma günü tüm dijital platformlarda satışa çıkacak sözü ve müziği kendisine ait “Sır” adını verdiği şarkısını ve video klibini yakın dostlarına özel bir parti ile tanıttı.

Açıklama yok.

Çıkardığı her şarkısı ile milyonların kalbinde yer ederken, dinlenme rekorları kıran Aleyna Tilki günler önce sosyal medya hesabından paylaştığı “Evleniyorum” postunun ardından en çok konuşulanlar listesinde ilk sırada yer almış, paylaşımı merak uyandırmıştı. Kır düğünü mizansenin de hazırlanan parti de Aleyna Tilki klibinde beraber rol aldığı Robot ile evlendi. Nikahta Aleyna Tilki’nin şahitliğini Ersay Üner, Robot ’un şahitliğini ise Cemal Can Canseven’in yaptığı eğlenceli parti de davetliler Dj Doğuş Çabakçor’un şarkılarıyla eğlendi.

Aleyna Tilki, uzun bir aradan sonra yepyeni bir Türkçe şarkı ile sevenleriyle buluşacak olmaktan ve prodüktör olarak dünyaca ünlü müzisyen Diplo ile çalışmaktan keyif aldığını söyledi. Organizasyonu kendi instagram hesabından canlı yayın ile sevenleriyle paylaştı.

Aleyna Tilki Nikah fotoğraflarını ve videsunu aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-Wkmp8v9okU

Açıklama yok.

REKLAM ALANI