Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çağdaş Müzik Derneği başkanı ve Azerbaycan Kıbrıs Dostluk Cemiyeti heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çağdaş Müzik Derneği başkanı ve Azerbaycan Kıbrıs Dostluk Cemiyeti heyetini kabul etti
REKLAM ALANI
20.08.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çağdaş Müzik Derneği başkanı ve Azerbaycan Kıbrıs Dostluk Cemiyeti heyetini kabul etti

“Çağdaş Müzik Derneği üyelerinin faaliyetlerini her zaman ilgiyle izliyorum”

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Ersin Tünay ve Azerbaycan Kıbrıs Dostluk Cemiyeti heyetini kabul ederek görüştü.

Kabuldeki konuşmasına, kendisine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan Cumhurbaşkanı Tatar, Çağdaş Müzik Derneği üyelerinin faaliyetlerini her zaman ilgiyle izlediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türkü’nün sanatına ve kültürüne yapılan katkıları önemsediğini dile getirerek uyum içinde çalışan bütün üyelere teşekkür etti. Halkın sesini dünyaya duyurma açısından da yapılan çalışmaları takdir ettiğini sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Tatar, bunun bir ekip işi olduğunu söyledi.

Azerbaycanlı kardeşlerimizle de iş birliği içinde çalışmanın önemine değinen Cumhurbaşkanı Tatar, kardeş ülkeler olarak aramızdaki bağların daha da güçlenmesini temenni etti.

“Her zaman Azerbaycanlı kardeşlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Aynı milletin evlatları olarak bir arada sanatla iç içe olmak ayrı bir gururdur” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, Çağdaş Müzik Derneği başkan ve üyelerine, çalışmalarında başarılar dileyerek Azerbaycan halkına da sevgilerini iletti.

Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Ersin Tünay da konuşmasında, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek kendilerini kabulünden dolayı Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkür etti.

Dosya Adı

kaynak:https://www.kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-cagdas-muzik-dernegi-baskani-ve-azerbaycan-kibris-10131

 

 

 

REKLAM ALANI