Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Girişimciler 48 saat boyunca fikir üretecek!

Girişimciler 48 saat boyunca fikir üretecek!
REKLAM ALANI
30.07.2021
A+
A-

Girişimci Parkı ve eOfis işbirliğinde 6-8 Ağustos tarihleri arasında Nurol Tower’da gerçekleşecek ofis temalı ideathon etkinliği Hackofis’in kayıtları açıldı. Türkiye’nin ilk hibrit ideathonu olacak olan Hackofis, girişimcileri 48 saat boyunca Nurol Tower’da ve online olarak bir araya getirecek. Etkinlikte ideathon dışında girişim ekosisteminin deneyimli isimlerinden eğitimler, atölyeler ve eğlenceli aktiviteler gerçekleşecek.

Girişimlere inovatif çözümler sunan Girişimci Parkı ve girişimcilere 44 farklı lokasyonuyla çalışma alanları sunan eOfis ana partnerliğinde düzenlenecek ideathon etkinliği Hackofis’in kayıtları açıldı. 6-8 Ağustos tarihlerinde Nurol Tower’da gerçekleşecek Hackofis, 48 saatlik ideathon, eğitim programları ve atölyeler başta olmak üzere birçok farklı etkinliğe imza atacak.

48 saat boyunca girişimcilerden oluşan ekiplerin fikir üreterek yarışacağı etkinlikte jüriden en yüksek değerlendirmeyi alan ekip Hackofis’in galibi olacak. Hibrit formatta gerçekleşecek Hackofis’e fiziksel olarak Nurol Tower’daki eOfis lokasyonunda ve online olarak katılım sağlanabilecek.

Kazanan girişimciler ödüllendirilecek
Etkinlik boyunca eOfis’in ekiplere ayırdığı alanlarda iş fikirlerini hazırlayacak olan girişimciler mentörlerle görüşerek iş fikirlerini final sunumuna taşıyacak. Final sunumunun ardından kazanan ekiplerden ilk 5’i GOOINN tarafından “Girişimciye Dönüş” paketi ve ilk 3’e giren ekipler Girişimci Parkı’ndan 3 aylık “Ön Kuluçka Programı” ödüllerinin sahibi olacak.

İş dünyasının deneyimli isimleri girişimcilerle birlikte olacak
Girişim ve iş dünyasından deneyimli isimlerin yer aldığı jüri kadrosunu TÜMMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kavaklı, Zemin İstanbul Girişim Koordinatörü Ecem Çuhacı Küçük, GoGlobal Kurucu Ortağı Esra Talu, MEF Üniversitesi Araştırma ve Teknoloji Direktörü Evren Değerlier, Startup Wise Guys Girişim Ortağı Günce Önür, BTM Girişimcilik Ofisi Müdürü Sena Cebe, Gain Global Türkiye İcra Kurulu Üyesi Sina Yağmur, İstanbul Consulting Yavuz Selim Sılay ve Ventures & Mentors League Kurucusu Zico Ufuk Batum oluşturuyor.

Girişim ekosistemi üzerine eğitimlerin de verileceği Hackofis’te University4Society Genel Direktörü Beste Boya, Çiğdem Sezer Akademi Kurucusu Çiğdem Sezer, Project House Çeviklik Koçu Dilek Çıplak, Partner in Work Hande Altun ve İzgören Akademi Karadeniz Bölge Müdürü Şehnaz Dereli deneyimlerini katılımcı girişimcilerle paylaşacak.

48 saat sürecek Hackofis’in kayıt formu ve detayları etkinliğin resmi sitesinde yer alıyor.

REKLAM ALANI