Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİ, ASFALT ÇALIŞMALARIYLA İLÇENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ, ASFALT ÇALIŞMALARIYLA İLÇENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR
REKLAM ALANI
04.06.2021
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİ, ASFALT ÇALIŞMALARIYLA İLÇENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan asfalt çalışmaları Ulubatlı Mahallesinde devam ediyor.

Bir yol ve yazı görseli olabilir

Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde asfalt atağını hummalı şekilde sürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerde program dahilinde yürütülen çalışmalar, Konuklu Mahallesi ile Ulubatlı Mahallesinde devam ediyor. Deforme olan ve yeni açılan yollarda yürütülen asfalt serim çalışmalarıyla yeni yollar bölgenin hizmetine sunuluyor.

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir

BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Mahallelerinde yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Ulubatlı Mahalle Muhtarı Fethi Kaya, Başkan Mehmet Canpolat’tan kısa süre önce yol yapım taleplerinin bulunduğunu ve Başkan Canpolat’ın kısa sürede taleplerine yanıt verdiğini kaydetti. Deforme olan yollarda asfalt çalışmalarının sürdüğünün altını çizen Muhtar Kaya, çalışmalar nedeniyle Başkan Canpolat’a teşekkürlerini iletti.
Asfalt çalışmaları ile ilgili konuşan mahalle sakinleri ve esnaflar ise yenileme çalışmalarının oldukça güzel olduğunu belirterek, Başkan Canpolat ve ekibine teşekkür etti.

Bir yol görseli olabilir

Haliliye’de asfalt çalışmalarının bir diğer adresi olan Konuklu Mahallesi sakinlerinden de, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür geldi. Mahalle sakinleri, “Bizleri tozdan dumandan kurtardı, geldiği günden bu yana durmadan yorulmadan var gücü ile gece gündüz demeden çalışan Başkan Canpolat’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI