Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Karbel Karaköprü Belediyespor grup lideri Fethiyespor’u 3-0 ‘lık farklı skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

Karbel Karaköprü Belediyespor grup lideri Fethiyespor’u 3-0 ‘lık farklı skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu
REKLAM ALANI
07.11.2021
A+
A-

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR’DAN LİDERE FARKLI TARİFE

TFF 3. ligde 3. grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor 11. hafta maçında grup lideri Fethiyespor’u 3-0 ‘lık farklı skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

 

TFF 3. Ligde Şanlıurfa’yı temsil eden Şanlıurfa ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor 3. grupta 11. hafta maçında Fethiyespor’u konuk etti. Kırmızı siyahlı ekip grupta lider olan zorlu rakibi iyi bir oyunla 3-0 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı.

 

Maça hızlı başlayan Karaköprü Belediyespor 5. dakikada Halil Yılmaz’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra Fethiyespor beraberlik için baskı kursa da Karaköprü ekibi rakibi iyi karşılayıp hızlı ataklarla gol aradı. 40. dakikada hızlı gelişen atakta Umut Dilek Karaköprü Belediyespor’un ikinci golünü atarken, devreye kırmızı siyahlı ekip 2-0 önde girdi.

 

İkinci yarıda da temposunu sürdüren Karaköprü Belediyespor 54. dakikada Barış Şen ile bir gol daha buldu ve skoru 3-0’a getirerek rahatladı. Kalan dakikalarda her iki takım da bulduğu pozisyonlardan yararlanamazken, Fethiyespor uzatma dakikalarında penaltı atışından yararlanamadı.

 

Zorlu karşılaşmayı Karbel Karaköprü Belediyespor 3-0 kazanarak oynadığı son 3 maçtan da galip ayrılmış oldu. Bu sonuçla kırmızı siyahlı ekip puanını 19’a çıkarırken, grupta 5. sıraya yerleşti.

 

 

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

 

REKLAM ALANI