Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ÖZGÜVEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER DAĞLI ‘DAN “24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI” MESAJI

ÖZGÜVEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER DAĞLI ‘DAN “24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI” MESAJI
REKLAM ALANI
23.07.2021
A+
A-

Özgüven Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dağlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Dağlı, 24 Temmuz basında sansürün kaldırılışının 113. yıl dönümü ve Basın Bayramı’nı kutlayarak basının kamuoyunun aydınlatılmasında önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirtti.

Başkan Dağlı, toplumun gelişmelerden basın sayesinde haberdar olduğunu belirterek, “Bu noktada gece gündüz demeden, herhangi bir mesai kavramı olmaksızın çalışan basın mensuplarımız her türlü övgüyü hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını sürdüren basının, toplumun aynası olduğunu kaydeden Başkan Dağlı, mesajında şunları kaydetti:

“Basın demokrasimizin ve hayatımızın olmazsa olmazıdır. Teknoloji çağını yaşadığımız böylesi bir dönemde toplumun sesi ve vicdanı olan basınımızın işlevi farklı bir boyut kazanmıştır. Önceki yıllarda habere ulaşmak ciddi zaman alırken, bugün elimizdeki cep telefonları ile anlık olarak gelişmelerden haberdar olabiliyoruz. Yine bunu yaparken basın mensupları çok ayrı bir gayret göstererek adeta zamanla yarışıyor, bilgi kirliliğinin yaşandığı bir dönemde doğru habere ulaşmamızı sağlıyorlar.

Basınımızın meslek ilkeleri çerçevesinde ilkeli, objektif ve sorumluluk bilinciyle yapmış olduğu çalışmalarının devamını diliyor, bu zamana kadar aynı anlayışla çalışmalarını yürüten yerel ve ulusal basın mensuplarımızın bundan sonra da aynı duyarlılıkla görevlerine devam edeceklerine canı gönülden inanıyorum.

Bu duygularla kentimizde çalışan basın çalışanları başta olmak üzere bütün basın camiasının 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI