Categories: BugünGÜNDEM

ASIL AMACIMIZ MAXAM HOLDING ADINA KAMUOYU DOĞRU BİLGİLENDİRMEK

ASIL AMACIMIZ MAXAM HOLDING ADINA KAMUOYU DOĞRU BİLGİLENDİRMEK.

Türkiye’nin ünlü gayrimenkul danışmanı Selahaddin Aydoğan gazeteciler ile bir araya gelerek basın açıklaması gerçekleştirdi.

Bazı yayın organlarında ‘MAXAM Holding hakkında olumsuz yazılar çıkan, gerçeklikten uzak ve gazetecilik ilkelerine aykırı haberleri üzüntüyle takip etmekteyiz. Yanlış ve karalama neticesinde çıkan mesnetsiz haberler maalesef kamuoyunu yanlış bilgilendirmiştir. Bu nedenle kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için basın açıklamasına ihtiyaç duyulmuştur

Aydoğan yapmış olduğu basın açıklamasında dünyanın prestijli firmaları arasında gösterilen merkezi İsviçre’de bulunan ve yönetim kurulu başkanlığını Sn. Mahmut Karakeçili’nin yaptığı bünyesinde MAXAM LLP SWISS AG(MAXAM HOLDING) barındıran firmaya ait resmi danışmanlık yapmaktayım.

Türkiye’de danışmanlığını üstlenmiş olduğum MAXAM LLP SWISS AG (MAXAM HOLDING) şirketinin ülkemizde gerçekleştirmek istediği bütün projeler, görüşmeler ve anlaşmalar tamamen yasalarımıza uygun, tarafların zararlarını önleyen gizlilik, projelerin yürütülmesini ve sonuçlandırılmasını sağlayan sözleşmelerle gerçekleştirilmiştir.

Bu konuda hiçbir kuruluşun veya tarafların yapılan çalışmalar süresince ve devamında bir anlaşmazlık ve hukuki takibat söz konusu değildir. Önemle altı çizilmelidir ki asılsız kişi ve kuruluşlar şahsımı ve şahsım kadar danışmanlığını yapmış olduğum MAXAM LLP SWISS AG (MAXAM HOLDING) firması ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mahmut Karakeçili’yi de itibarsızlaştırma, kişilik haklarına saldırı şeklinde hiçbir dayanağı olmayan yapılan haber niteliği kazandırılmak istenen saldırılar gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye’de ikili yapmış olduğu görüşmeler neticesinde Taraflar aralarındaki görüşmelerin ve Protokol’ de belirtilen ve müzakereler sırasında görüşülen tüm husus ve detayların gizli bilgi olduğunu ve hiçbir suretle üçüncü kişiler ile paylaşılmayacağım kabul, beyan ve taahhüt eden firma ve yetkililer hakkında paylaşılan Gizli Bilgi’lerin “kişisel veri” içermesi durumu söz konusu olduğu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat (“Mevzuat”) hükümlerine uygun hareket etmedikleri ve Mevzuat gereğince gerekli tüm önlemleri almamalarından dolayı avukatlarımız aracılığı ile Türkiye Cumhuriyeti adli mercilerine suç duyurusunda bulunulmuş olduğunu bildirmek istiyorum.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

zline

Recent Posts

ABDULLAH YİĞİT `TEN 19 MAYIS MESAJI

1453 Kral Medya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kral Gazeteci Abdullah Yiğit, 19 Mayıs Atatürk’ü…

5 saat ago

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN 19 MAYIS MESAJI

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,…

7 saat ago

Çin Dışişleri Bakanı Tacikistan’a geldi

Çin Dışişleri Bakanı Tacikistan’a geldi 18.05.2024 Öncesi Sonraki   The Minister of Foreign Affairs of…

7 saat ago

AK PARTİ BİRECİK İLÇE BAŞKANI HALİL YAVUZ `DAN 19 MAYIS MESAJI

AK Parti Birecik İlçe Başkanı Bağımsız Denetçi Mali Müşavir Halil Yavuz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,…

8 saat ago

The Minister of Foreign Affairs of China arrived in Tajikistan

The Minister of Foreign Affairs of China arrived in Tajikistan 18.05.2024 Previous Next   The…

9 saat ago

Rusiyada Ümummilli Lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 101 illiyi qeyd edilib

Rusiyada Ümummilli Lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 101 illiyi qeyd edilib , 2024   Rusiyada…

10 saat ago