BAE KÜLTÜREL FESTİVALİ BİRİNCİ GÜNÜ MUHTEŞEM YAPILDI

BAE KÜLTÜREL FESTİVALİ BİRİNCİ GÜNÜ MUHTEŞEM YAPILDI

Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye Cumhuriyeti arasındaki seçkin ikili ilişkilerin kutlamaları kapsamında, Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçiliği iki ülkemiz arasındaki dostluğu ve işbirliğini kutlamak amacıyla bir hafta sürecek bir kültür festivaline ev sahipliğinin birinci günün yapılması ile başladı.

BAE Kültürel Festivali Başkent Millet Bahçesi, Zübeyde Hanım, Atatürk Kültür Parkı içerisinde birinci gün yurt içinden ve yurt dışından katılımcıların katılımı ile muhteşem bir şekilde yapıldı.

Birleşik Arap Emirlikleri Kültürel Festivali açılış törenine katılanlar: T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, Heyet üyeleri, Büyükelçiler ve çok sayıda yurt dışından ve yurt içinden katılımcılar katıldı.

Açılış Töreninde T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sn. Dr. Serdar Çam, Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Sn. Saeed Thani Hareb Al Dhaheri birer konuşma yaptılar.
Konuşmaların yapılmasından sonra protokol heyet üyeleri sırası ile BAE Kültürel Festivaline katılan statları tek tek ziyaret ederek onlar ile hatıra fotoğraf çektiler.

Birleşik Arap Emirlikleri Kültürel Festivaline BAE `den gelen Folklar Gösterimi, Sanatçilar, Yöresel Yemekler, Kültürel etkinlikler, teknoloji, yöresel elbiseler, sanatçıların ve Mırra gelen konuklara ikram edildi.

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Sn. Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, ekibi ve elçilik çalışanları tek kelime muhteşem bir organizasyon ile gelen konukları karşıladılar.
2 gün sürecek etkinliğin birinci günü muhteşem bir şekilde yapıldı.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

Abdullah Yiğit

Recent Posts

Kanadanın Ontario əyalətinin psixi sağlamlıq və asılılıqlar üzrə nazir müavini Xankəndi və Şuşada olub

Kanadanın Ontario əyalətinin psixi sağlamlıq və asılılıqlar üzrə nazir müavini Xankəndi və Şuşada olub 2024…

25 dakika ago

Katar’da Devlet Bağımsızlığının Görkemi

Katar’da Devlet Bağımsızlığının Görkemi .2024 Öncesi Sonraki   https://x.com/MOFA_Tajikistan/status/1835992813101564263   15 Eylül 2024 tarihinde Katar…

2 saat ago

Bişkekdəki Azərbaycan Mədəniyyət və Təhsil Mərkəzi dərslərə davam edir

Bişkekdəki Azərbaycan Mədəniyyət və Təhsil Mərkəzi dərslərə davam edir 2024   https://x.com/DiasporaAz/status/1836273051400343624   Bişkekdəki Azərbaycan…

3 saat ago

«Единая Россия» и МГЕР помогают пострадавшим от пожаров жителям ЛНР

«Единая Россия» и МГЕР помогают пострадавшим от пожаров жителям ЛНР 2024, Активисты «Молодой Гвардии Единой…

5 saat ago

Birleşik Rusya ve MGER, yangınlardan etkilenen LPR sakinlerine yardım ediyor

Birleşik Rusya ve MGER, yangınlardan etkilenen LPR sakinlerine yardım ediyor 2024 “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları”…

7 saat ago

Библиотеки, поликлиники, детсады, школы: «Единая Россия» контролирует ремонт и строительство соцобъектов в регионах

Библиотеки, поликлиники, детсады, школы: «Единая Россия» контролирует ремонт и строительство соцобъектов в регионах 2024, Работы…

8 saat ago