Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Kuş: Eyyübiye’de Tüm Evlerde AK Parti Sevinci Yaşanacak

Başkan Kuş: Eyyübiye’de Tüm Evlerde AK Parti Sevinci Yaşanacak
REKLAM ALANI
30.03.2024
A+
A-

Bülten No: 083 30 Mart 2024

Başkan Kuş: Eyyübiye’de Tüm Evlerde AK Parti Sevinci Yaşanacak

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal’ın katılımıyla, Muradiye Mahallesi’nde Abdullah Ataş’ın organize ettiği mahalle toplantısının ardından ilçe kırsalındaki ziyaretlerine devam etti.

 

 

 

Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Eyyübiye kırsalındaki Keserdede, Vergili, Bakırtaş, Büyükyıldız, Seksenören, Görenler, Ulucanlar, Duruca, Yamaçaltı ve Mutlukaya mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Kuş, AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demirel’in düzenlediği programda da vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

 

Yarın yapılacak seçimler öncesi tüm Eyyübiyelileri sandığa gitmeye ve oylarına sahip çıkmaya çağıran Başkan Mehmet Kuş, “AK Parti’ye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve bu kutlu davanın hizmetkarı olan bizlere sonuna kadar destek olan Eyyübiyeli kardeşlerimi şimdiden tebrik ediyorum. İnşallah yarın ilçemizde kurulan tüm sandıklar AK Parti’ye, ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin geleceğine verilecek oylarla dolup taşacak. Eyyübiye’de tüm evlerde 31 Mart gecesi AK Parti sevinci yaşanacak” dedi.

 

 

 

 

1 Nisan sabahı itibariyle Eyyübiye’nin yeni bir rekora imza atacağına yürekten inandığını belirten Başkan Kuş, “Eyyübiyeli tüm kardeşlerimden rica ediyorum. Mutlağa sandığa gitsinler, gitmeyenleri ülkemizin geleceği, birliğimiz, beraberliğimiz için AK Parti’ye oy vermek üzere ikna etsinler” diye konuştu.

 

 

 

Seçim sürecinde Eyyübiye’de yaşayan tüm vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını, gece gündüz demeden ilçeyi karış karış gezerek girmedik ev, sıkmadık el bırakmadıklarını ifade eden Başkan Kuş, “Buna rağmen ulaşamadığımız, vaktimiz yetmediği ulaşamadığımız Eyyübiyeli kardeşlerimden haklarını helal etmelerini istiyorum. Bilsinler ki geçen beş yılda olduğu gibi, bundan sonra da her zaman yanlarında olmaya, ilçemizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/IizQ2-6A_do
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-bxUar4fpLX

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

REKLAM ALANI