Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” bölgelerde SVO katılımcılarına ve aile üyelerine psikolojik yardım sağlamak için bir proje uyguluyor

“Birleşik Rusya” bölgelerde SVO katılımcılarına ve aile üyelerine psikolojik yardım sağlamak için bir proje uyguluyor
REKLAM ALANI
28.05.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” bölgelerde SVO katılımcılarına ve aile üyelerine psikolojik yardım sağlamak için bir proje uyguluyor

2024,

Nitelikli uzmanlar dersler, grup ve bireysel çevrimiçi toplantılar ve yüz yüze dersler düzenler
Birleşik Rusya’nın kamu desteğinin merkezinde etkinlikler düzenleniyor. Bunlara klinik psikologlar, kamu kuruluşlarının temsilcileri, askeri hastanelerden doktorlar, gönüllüler, Genç Muhafız aktivistleri, sosyal koruma uzmanları ve Anavatan Vakfı Savunucuları katılıyor.

Projenin amacı askeri personelin sivil hayata uyum sağlaması için gerekli sosyal ve psikolojik koşulları oluşturmaktır.

Penza, Ulyanovsk, Nijni Novgorod bölgeleri, Udmurtya’daki partinin halk desteği genel merkezinde seminerler düzenlendi ve Novosibirsk bölgesi, Altay Cumhuriyeti ve Altay Bölgesi’nde planlanması planlanıyor.

Proje koordinatörü, Bölgelerarası Çocuklara ve Yetişkinlere Psikolojik Yardım Merkezi (Lugansk) başkanı, LPR Halk Konseyi milletvekili Anna Lisitsyna’nın da belirttiği gibi , cepheden eve dönen askerler, beklendiklerini hissetmeli, kamu hizmetinde talep görmektedir.

“Birçok askeri personelin psikolojik yardıma ihtiyacı var. Boş zaman, iş, sosyal aktiviteler ve hobiler bulmaya özellikle dikkat edilmelidir. Annelere ve eşlere nasıl davranmaları, konuşmaları ve Kuzey Askeri Bölgedeki akrabalarla nasıl tanışacaklarını anlatıyoruz” dedi.

Ayrıca cepheden dönen askeri personel ile çalışan kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanlarına psikolojik destek becerileri kazandırılmaktadır.

#SVO katılımcıları
#psikolojik yardım
#bölgeler
#Lisitsyna
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-realizuet-v-regionah-proekt-okazaniya-psihologicheskoj-pomoshi-uchastnikam-svo-i-chlenam-ih-semej

 

REKLAM ALANI