Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Kherson bölgesindeki Kinburn Spit sakinlerine yiyecek bağışladı

Birleşik Rusya, Kherson bölgesindeki Kinburn Spit sakinlerine yiyecek bağışladı
REKLAM ALANI
26.10.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, Kherson bölgesindeki Kinburn Spit sakinlerine yiyecek bağışladı

2023

Muharebe temas hattından 15 ve 30 kilometre uzaklıktaki yerleşim yerlerine insani yardım gönderildi
Birleşik Rusya’dan Kherson Bölgesel Duması milletvekilleri, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri bombardıman bölgesindeki iki uzak yerleşim yerinin sakinleri için havuç, patates, soğan ve un (toplamda 200 kilogramdan fazla) topladı ve dağıtımını organize etti.

Kuzey Askeri Bölge üyesi, Don Kazak tugayından emekli bir subay ve Kherson Bölge Duması milletvekili Andrei Sabinov, sürekli bombardıman tehdidi altında olan Kinburn Spit bölgesine yardım gönderilmesine yardımcı oldu .

“Don Kazak tugayının savaşçılarının yardımıyla bu yardım hızla sağlandı. Eski meslektaşları ulaşımı sağladı. İnsanlar şükran sözlerini iletiyor” dedi.

Birleşik Rusya milletvekili Vadimir Kosov da yardım sağladı . Sergei Batarchuk , Vyacheslav Popov ve “Birlikteyiz” karargahıyla birlikte, savaş hattından 30 kilometrelik bir bölgede bulunan Nizhnesirogozsky ilçesine bağlı Pokrovka köyündeki huzurevine gıda ve hijyen ürünleri teslim ettiler . temas etmek.

Birleşik Rusya milletvekili Ekaterina Gribovskaya, girişimcilerden St. Petersburg’dan Novokakhovskaya bölge hastanesine battaniye, yastık, ısıtıcı ve tıbbi malzeme gönderdi.

“Herson bölgesinde barışçıl yaşam daha iyiye gidiyor ama hâlâ yardıma ve desteğe ihtiyacı olan pek çok insan var. Özellikle muharebe temas hattına yakın nüfuslu bölgelerde. Ve Birleşik Rusya’nın insani misyonu çerçevesinde, onlarla ilgilenmek, istek ve çağrılara mümkün olduğunca çabuk yanıt vermek son derece önemlidir,” dedi Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesi sekreteri Senatör Igor Kastyukevich .

Hoparlör
Kastyukeviç İgor Yurieviç
Kastyukeviç İgor Yurieviç
Partinin Kherson bölge şubesi Sekreteri, BİRLEŞİK RUSYA Partisi gençlik politikası koordinatörü, Rusya Federasyonu Senatörü
#Kosiv
#bölgeler
#Kherson bölgesi
#Kastyukevich
#EPyardım eder
#sözsüzdeğil
#insani misyon
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-peredala-produkty-zhitelyam-kinburnskoj-kosy-v-hersonskoj-oblasti

 

REKLAM ALANI