Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya ve MGER aktivistleri Dünya Kan Bağışçıları Günü’nde 430 litre kan bağışladı

Birleşik Rusya ve MGER aktivistleri Dünya Kan Bağışçıları Günü’nde 430 litre kan bağışladı
REKLAM ALANI
15.06.2024
A+
A-

Birleşik Rusya ve MGER aktivistleri Dünya Kan Bağışçıları Günü’nde 430 litre kan bağışladı

2024

Etkinliğe yaklaşık bin kişi katıldı
MGER Başkanı Anton Demidov, Genç Muhafızların donör kanına ihtiyacı olanlara yardım etmek için 42 bölgedeki kan nakil istasyonlarına ve hastanelere geldiğini söyledi .

“Bu, yaralı askerlerimiz ve bombardımandan etkilenen bölge sakinleri için özellikle önemli” dedi.

Birleşik Rusya Genel Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Anna Kuznetsova, kamu destek merkezlerinin 2023’ten bu yana Tüm Rusya kan ve kemik iliği bağışı maratonuna #Hadi Katılalım’a katıldığını hatırlattı.

“Genel merkezimizde herkese yönelik kan bağışı kampanyaları, bağışla hayatı ve sağlığı kurtarılan insanların hikayelerini anlatmak, bağışçı olanlara destek olmak ve yenilerini çekmek için tasarlanmış etkinlikler, toplantılar, sergiler ve diğer tematik etkinlikler düzenliyoruz. Halen eksik olan potansiyel bağışçı olma fırsatı hakkında sizi bilgilendiriyoruz. Bir buçuk yıl içinde kemik iliği bağışçılarının federal kaydı neredeyse üç katına çıktı; şu anda 330 binden fazla kayıt bulunuyor” diye vurguladı.

Ayrıca bölgelerdeki Birleşik Rusya’ya yönelik kamu desteğinin genel merkezi, Dünya Bağış Günü’nde etkinlikler düzenliyor.

Anna Kuznetsova, “Bunlar, bağış yoluyla hayatı ve sağlığı kurtarılan insanların hikayelerini anlatmak, halihazırda bağışçı olanlara destek olmak ve yenilerini çekmek için tasarlandı” diye vurguladı.

Vologda ve Voronej bölgelerinde kamu destek merkezi çalışanları kan bağışında bulundu ve kan ve kemik iliği bağışçılarının prosedürlerin önemi ve önemi hakkında konuştuğu bir diyalog platformu düzenledi. Nijniy Novgorod bölgesinde bağışçılığın bölgede yaygınlaştırılmasına yönelik bir proje başlatıldı, “Rusya’nın Fahri Bağışçıları” onuruna bir tören düzenlendi ve Belarus’taki bağışçılarla telekonferans düzenlendi.

Ulyanovsk bölgesinde bağışın önemi ve okul çocukları için ustalık sınıfı hakkında bir eğitim etkinliği düzenlendi. Mordovya, Omsk, Amur ve Novgorod bölgelerindeki genel merkezde bağış konusuyla ilgili eğitici konferanslar ve seminerler düzenlendi.

Kamçatka Bölgesi’nde ise prosedürle ilgili yaygın efsaneleri ortadan kaldıran ve kemik iliği bağışı konusunu ayrıntılı olarak ele alan bir transfüzyon uzmanıyla bir toplantı yapıldı.

Hoparlör
Demidov Anton Vyacheslavovich
Demidov Anton Vyacheslavovich
“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” STK Başkanı, yedinci toplantı Penza Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili
#Demidov
#Kuznetsova
#MGER
#Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları
#dünyadonorday
#kan bağışı
#bölgeler
#kamu destek merkezi
#Vologda Bölgesi
#Voronej bölgesi
#Nijniy Novgorod Bölgesi
#Ulyanovsk bölgesi
#Mordovya Cumhuriyeti
#Omsk bölgesi
#Amur bölgesi
#Novgorod bölgesi
#Kamçatka Krayı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/aktivisty-edinoj-rossii-i-mger-vo-vsemirnyj-den-donora-sdali-430-litrov-krovi

REKLAM ALANI