Categories: BugünKÜLTÜR SANAT

Chakra, 15. yaşını kutluyor

15. YILA ÖZEL KAMPANYA

CHAKRA BÜYÜSÜ 15 YAŞINDA

15 yıldır yaşamınızın her alanına doğallığın imzasını bırakan Chakra, 15. yaşını kutluyor! Doğanın terapi gücünü üzerinde taşıyan özel Chakra koleksiyonlarını onlarca Chakra mağazasında keşfedebilir, chakra.com.tr’den online alışverişin keyfini yaşayabilirsiniz.

Bambu ve pamuğun yumuşak dokusunu ürünlerinde yaşatan Chakra, natürel dokunuşları yaşamınızın bir parçası haline getiriyor. Yıllardır kalitesi ve doğallığıyla ön plana çıkan marka, doğaya ve doğanın bir parçası olan insana gösterdiği saygıyla güven veriyor. Mobilyadan ev giyimine, kozmetikten sofra ürünlerine kadar evinizin her alanında terapi etkisi yaratan Chakra’nın 15. yılına özel olarak düzenlediği bir kampanyası var.

Kampanyada %30 sezon indirimine ek olarak %15 indirim başladı. Tüm Chakra mağazalarında ve chakra.com.tr’de geçerli kampanya 15 Temmuz’a kadar sürecek.

ÇEKİLİŞLE ONLARCA HEDİYE

Kampanyanın yanı sıra, 15. yıla özel sosyal medya hesaplarından yapılacak çekilişle onlarca hediye siz Chakra severleri bekliyor. Chakra’nın doğal ve dingin dünyasını henüz keşfetmediyseniz, sosyal medya hesaplarını takip edebilir, Chakra mağazalarını ve chakra.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Yaşadığı alana değer veren insanların sevdiği bir marka olan Chakra, evinizin her köşesinde dingin bir hava estiren yeni sezon koleksiyonuyla vazgeçilmezlerinizin arasına girecek. 15 yıldır doğallığa ve yaşama olan saygısıyla öne çıkan Chakra, yıllar boyu “doğal” kalmaya ve yaşamınıza renk katmaya aday.

zline

Recent Posts

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” aktivistleri ülke genelinde Bahar ve İşçi Bayramı etkinlikleri düzenledi

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” aktivistleri ülke genelinde Bahar ve İşçi Bayramı etkinlikleri düzenledi 2024, Genç…

1 saat ago

HAYIRSEVER GENÇ İŞ ADAMI MUSTAFA KEMAL BALTA OTOMOTİV SEKTÖRÜN ÖNCÜ İSMİ

HAYIRSEVER GENÇ İŞ ADAMI MUSTAFA KEMAL BALTA OTOMOTİV SEKTÖRÜN ÖNCÜ İSMİ Hayır Sever Genç İş…

3 saat ago

Birleşik Rusya aktivistleri Izhevsk’te Kırım’la dostluğun göstergesi olarak bir anma bahçesi kurdular

Birleşik Rusya aktivistleri Izhevsk’te Kırım’la dostluğun göstergesi olarak bir anma bahçesi kurdular 2024, Kozmonot Parkı’na…

4 saat ago

Kalqaridəki Azərbaycan icması 23 Aprel – Türkiyənin Milli Suverenlik və Uşaq Bayramında iştirak edib

Kalqaridəki Azərbaycan icması 23 Aprel – Türkiyənin Milli Suverenlik və Uşaq Bayramında iştirak edib 2024…

5 saat ago

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Özel Bahar Şenliği’ne katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Özel Bahar Şenliği’ne katıldı 2024 Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi…

7 saat ago

Haaqada “Azərbaycan qadını kimdir?” mövzusunda tədbir keçirili

Haaqada “Azərbaycan qadını kimdir?” mövzusunda tədbir keçirili 2024 Haaqada “Azərbaycan qadını kimdir?” mövzusunda tədbir keçirilib…

9 saat ago