Categories: BugünSİYASET

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefkoşa’da Sivil Savunma Teşkilatı’nın terhis törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefkoşa’da Sivil Savunma Teşkilatı’nın terhis törenine katıldı

.2024
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Lefkoşa Bölge Müdürlüğü’nde Sivil Savunma Halk Örgütü mükellefi olarak görev yapan ve yaş haddinden dolayı görev süresi bitenlere plaket takdiminin yapıldığı terhis törenine katıldı.
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

Lefkoşa’da Yakındoğu Üniversitesi’nde düzenlenen törende yapılan konuşmaların ardından Girne Bölgesi halk örgütü kadrolarında görevli 1964 doğumlu 204 mükellefe hizmet belgeleri takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Tatar, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın disiplinli kadrosuyla yıllar içinde daha da gelişen ve her türlü donanıma sahip olan bir kuruluş olduğunu ifade etti.

Her türlü doğal afete karşı ülkemizin ve vatandaşlarımızın savunmasında büyük rol oynayan kuruluşun, halka güven veren bir yapıya ulaştığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, görev süresi biten mükelleflere şükranlarını sundu.

Cumhurbaşkanı Tatar, bunun bir veda töreni olmadığını ve vatan savunmasında ihtiyaç olduğu takdirde yine hizmet vermekten çekinmeyeceklerini vurguladı.

Kıbrıs Türkü’nün özgürlük ve varoluş için büyük mücadeleler verdiğine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yılının kutlanacağını dile getirdi.

Egemen eşitlik ve uluslararası eşit statünün kabulüyle yeni ve resmi müzakerelere başlanacağını anlatan Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye Cumhuriyeti’nin tam desteğiyle iki devletli çözüm siyasetini yürüttüklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın bütün personeline teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi ve yaş haddinden dolayı görev süresi bitenlere plaket takdiminde bulundu.
Dosya Adı

 

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-lefkosada-sivil-savunma-teskilatinin-terhis-torenine-katildi-12399

 

 

zline

Recent Posts

“Night of Ustod Sadriddin Ayni” in Tehran

“Night of Ustod Sadriddin Ayni” in Tehran .2024 Previous Next   "Night of Ustod Sadriddin…

47 dakika ago

Belçika Göçmenlik Dairesi Genel Müdürü ile görüşme

Belçika Göçmenlik Dairesi Genel Müdürü ile görüşme .2024..jpg   https://x.com/MOFA_Tajikistan/status/1805081251004481990     Dışişleri Bakan Birinci…

2 saat ago

Birleşik Rusya, kamu destek merkezinde ailelerin finansal okuryazarlığı konusunda bir eğitim projesi başlattı

Birleşik Rusya, kamu destek merkezinde ailelerin finansal okuryazarlığı konusunda bir eğitim projesi başlattı 2024, Uzmanlar…

4 saat ago

Meeting with the Director General of the Belgian Immigration Service

Meeting with the Director General of the Belgian Immigration Service .2024..jpg   https://x.com/MOFA_Tajikistan/status/1805081251004481990   On…

5 saat ago

BİRYEG BAŞKANI BURHAN KAYA BAŞKANLIĞINDA BİRECİK SARIMSAĞI COĞRAFI İŞARET TESCİL TOPLANTISI YAPILDI

BİRYEG BAŞKANI BURHAN KAYA BAŞKANLIĞINDA BİRECİK SARIMSAĞI COĞRAFI İŞARET TESCİL TOPLANTISI YAPILDI 13.11.2023 yılında GAP…

6 saat ago

Birleşik Rusya, Volgograd bölgesi valisi seçimi için Andrei Bocharov’u aday gösterdi

Birleşik Rusya, Volgograd bölgesi valisi seçimi için Andrei Bocharov’u aday gösterdi 2024 Mevcut bölge başkanının…

7 saat ago