Categories: BugünGÜNDEM

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN ÇÖLYAKLI VE PKU’LU VATANDAŞLARA DESTEK

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN ÇÖLYAKLI VE PKU’LU VATANDAŞLARA DESTEK


Haliliye Belediyesi, ilçede ikamet eden Çölyaklı ve PKU’lu vatandaşlara içerisinde glütensiz ekmek ve gıda ürünlerinin bulunduğu gıda paketlerinin dağıtımını gerçekleştirdi.


Vatandaşların ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmetlerini “Dayanışmanın ve paylaşmanın kalbi Haliliye” sloganıyla yürüten Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çölyak ve PKU hastalarının da yanında olmaya devam ediyor.


Sırrın Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında bulunan Haliliye Belediyesi Glütensiz Ekmek Fırınına kayıt yaptıran hastalar, kendilerine verilen kartla aylık 30 adet ekmeğini ücretsiz olarak teslim alıyor. Hijyen standartlarının en yüksek seviyede tutulduğu fırından yararlanan vatandaşlara, bu desteğin yanında periyodik olarak glütensiz gıda ürünlerinin bulunduğu gıda paketi dağıtımları gerçekleştiriliyor.

 

 

 

 

Türkiye Çölyak Federasyonu ve Şanlıurfa Çölyak Dernek Başkanı Hasan Doğan’ın katıldığı programla çölyaklı ve PKU’lu vatandaşlara gıda kolileri teslim edilirken, gıda paketlerini alan vatandaşlar Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

 

 

 

 

Dernek Başkanı Hasan Doğan ise Haliliye Belediyesi’nin bu desteği ile örnek olduğunu ifade ederek, “470 çölyaklının periyodik bir şekilde gıda paketi ve ekmeği dağıtılıyor. Çölyaklı ve PKU’lu vatandaşlara desteği için Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Haliliye Belediyesi’ne minnettarız, Türkiye’deki bütün belediyelere örnek bir belediye olarak gözetmektedir” dedi.

 

 

 

zline

Recent Posts

Глава государства принял спикера Парламента Сингапура Сеа Киань Пена

События Акорда Глава государства принял спикера Парламента Сингапура Сеа Киань Пена 2024 года    …

60 dakika ago

TÜRKİYE AVRUPA KALKINMA VAKFI GENEL BAŞKANI CENGİZ GİDER `DEN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

TÜRKİYE AVRUPA KALKINMA VAKFI GENEL BAŞKANI CENGİZ GİDER `DEN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ”…

1 saat ago

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızı” askeri personeli, doktorları ve yeni bölgelerin sakinlerini Paskalya’da tebrik edecek

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızı” askeri personeli, doktorları ve yeni bölgelerin sakinlerini Paskalya’da tebrik edecek 2024,…

2 saat ago

İtaliyada Azərbaycan icması ilə görüş keçirilib

İtaliyada Azərbaycan icması ilə görüş keçirilib 2024   İtaliyada Azərbaycan icması ilə görüş keçirilib📌 https://t.co/1C3zS83h6F…

3 saat ago

Orenburg bölgesinde, Birleşik Rusya gönüllüleri sel sırasında kurtarılan hayvanlara yardım etti

Orenburg bölgesinde, Birleşik Rusya gönüllüleri sel sırasında kurtarılan hayvanlara yardım etti 2024, Geçici tutma noktası…

4 saat ago

« Nous avons réalisé de nombreuses démarches historiques dans le domaine des droits et libertés syndicaux au cours des 21 dernières années »

« Nous avons réalisé de nombreuses démarches historiques dans le domaine des droits et libertés…

6 saat ago