Categories: BugünGÜNDEM

HALİLİYE’DE KADINLARIN MESLEK ÖĞRENDİĞİ KURSLAR BAŞLADI KADINLAR, BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİ

HALİLİYE’DE KADINLARIN MESLEK ÖĞRENDİĞİ KURSLAR BAŞLADI KADINLAR, BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

 

Haliliye Belediyesi bünyesinde yer alan ve kadınların hem meslek öğrendiği hem de zaman geçirdikleri Millet evlerinde yeni dönem başladı. Bu kurslar ile ihtiyaçlarını karşılayıp, ev ekonomisine katkı sağladıklarını belirten kadınlar, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kadınlara yönelik pozitif ayrımcılıklarını sürdürüyor.
Başkan Canpolat’ın talimatları ile hayatın her alanında kadınların yanında olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yürütülen çalışmalar kapsamında Kadın Destek Merkezleri ile Millet Evleri’nde meslek edindirme ve hobi kursları düzenliyor. Ahmet Yesevi, Süleymaniye, Sırrın Millet evi ve Ertuğrulgazi Kadın Destek Merkezinde el sanatları, kuaför, okuma yazma, dikiş-nakış, bilgisayar ve Kur’an-ı Kerim kurslarına katılan kadınlar, uzman eğitmenlerden teorik ve uygulamalı eğitimler alıyor.


Belediye bünyesindeki 4 millet evinde yeni başlayan kurs dönemi ise kadınların yoğun ilgisiyle geçiyor. Uzman hocaların verdikleri eğitim ile meslek öğrenen kadınlar, kendi ihtiyaçlarını karşıladıkları bu kurslar ile ev ekonomisine de katkı sağlıyor. Kadınların meslek öğrendiği merkezlerde çocukları da unutmayan Haliliye Belediyesi, kreş hizmetiyle annelerin gönül rahatlığıyla vakit geçirmesini sağlıyor. Sunulan imkanlar ile kendilerini geliştirdiklerini ifade eden kadın kursiyerler ise desteklerinden ötürü Başkan Mehmet Canpolat ve Haliliye Belediyesine teşekkür ediyor.


Öte yandan; uygulamalı eğitim alan kadınlar, kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olmaları halinde ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikanın sahibi oluyor.

 

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

zline

Recent Posts

«Единая Россия»: Участниками проекта «Менделеевская карта» станут более 4 тысяч призёров и победителей олимпиады «Я — профессионал»

«Единая Россия»: Участниками проекта «Менделеевская карта» станут более 4 тысяч призёров и победителей олимпиады «Я…

39 dakika ago

“Birleşik Rusya”: “Ben Profesyonelim” Olimpiyatının 4 binden fazla kazananı ve kazananı “Mendeleev Haritası” projesine katılacak

“Birleşik Rusya”: “Ben Profesyonelim” Olimpiyatının 4 binden fazla kazananı ve kazananı “Mendeleev Haritası” projesine katılacak.

2 saat ago

Госдума приняла в первом чтении инициированный «Единой России» законопроект о регулировании туристической деятельности

Госдума приняла в первом чтении инициированный «Единой России» законопроект о регулировании туристической деятельности.

3 saat ago

Devlet Duması, Birleşik Rusya tarafından başlatılan turizm faaliyetlerinin düzenlenmesine ilişkin yasa tasarısını ilk okumada kabul etti

Devlet Duması, Birleşik Rusya tarafından başlatılan turizm faaliyetlerinin düzenlenmesine ilişkin yasa tasarısını ilk okumada kabul…

5 saat ago

Meeting with the Representative of the World Bank

Meeting with the Representative of the World Bank.

5 saat ago

Dünya Bankası Temsilcisi ile Toplantı

Dünya Bankası Temsilcisi ile Toplantı.

8 saat ago