İRANLI İŞ ADAMI HOSSEİN DADASHZADEH`DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

İRANLI İŞ ADAMI HOSSEİN DADASHZADEH`DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Dünyanın Sayılı Büyük Başarılı İranlı işadamı Hossein Dadashzadeh, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Seyyid İbrahim Raisi, Dışişleri Bakanı Sn. Hüseyin Amir Abdullahian,Tebriz İmam Cuması Ayatullah Al ehaşım , Tebriz Valisi Dr. Malek Rahmati , Cumhurbaşkanı Muhafızı Serdar Seyyid Mahdi Musavi , Serheng Seyyid Tahir Mustafavi ve Serheng Muhsin Derya Nuş ve Sergord Behruz Gedimi ve beraberindekilerin helikopter kazasında şehit olmaları nedeniyle baş sağlığı mesajı yayınladı.

 

 

Türkiye`de yaşayan Başarılı İranlı iş insanı Hossein Dadashzadeh Başsağlığı nedeniyle şu ifadelere yer verdi;

 

CUMHURBAŞKANIMIZ SN. SEYYİD İBRAHİM RAİSİ`nin Ülkemizin başarılı bir Cumhurbaşkanı idi Ülkemize büyük hizmetleri olmuştur. Halka değer veren bir insandı. Halkın Sıkıntısını Çözmeye çalışan ve kendisini halkın içinden bilen bir insandı . Her zaman Müslümanların sesi ve kulağı idi. İslama hizmet eden bir Cumhurbaşkanımız idi. İslam Birliğinin her zaman beraber hareket etmesini temenni ederdi. Her zaman İranlı bir iş adamı olarak Cumhurbaşkanımız ticaret ile ilgili sıkıntıları çözmeye çalışıyordu ve Ticarete çok değer veren bir cumhurbaşkanımızın kaybetmesine derinden çok üzüldük. Özgünüz hatıraları her zaman kalbimizde kalacak. Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun.

DIŞİŞLERİ BAKANIMIZ SN. HÜSEYİN AMİR ABDULLAHİAN Çok başarılı ve değerli bir insan halkın sevgisini kazanmış dünya da hangi ülkeye giderse İranlıların sevgisi ile karşılan birisi ve her zaman tepeden bakmayan halkın içinde olan Ülkesinin menfaatleri için ne gerekiyorsa onu yapan bir değerli Dışişleri Bakanımız Sn. Hüseyin Amir Abdullahian kaybetmemiz bizleri üzmüştür. Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun .

TEBRİZ İMAM CUMASI AYATULLAH AL EHAŞIM Tebriz Şehrinin ve Doğu Azerbaycan Bölgesinin sevilen sayılan Ayatullah Al ehaşım `in vefat etmesi bizleri derinden üzmüştür. Ayatullah Al ehaşım Çok değerli bir insandı. Her kese değer veriyordu ve herkes yanına gidiyordu sıkıntısını anlatmak için gerçekten üzülüyordu ve onu halletmeye çalışıyordu. Gerçekten bir halk insanı idi. Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun.

TEBRİZ VALİSİ DR. MALEK RAHMATİ Genç ve değerli valimiz herkesin derdinin peşinde giden ve Tebriz ve Doğu Azerbaycan Bölgesinin gelişmesine ve büyümesine büyük hizmetler vermiş her zaman makam kapısını halka açmış. İşi gücü halkına hizmet etmek olan bir devlet adamının kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz . Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun.

helikopter kazasında Hizmet Şehitlerimiz Cumhurbaşkanı Muhafızı Serdar Seyyid Mahdi Musavi , Serheng Seyyid Tahir Mustafavi ve Serheng Muhsin Derya Nuş ve Sergord Behruz Gedimi`ninde Allah Rahmet eylesin Mekanları cennet olsun.

İRANLI İŞ ADAMI HOSSEİN DADASHZADEH HİZMET ŞEHİTLERİ TAZİYESİ İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI

Hizmet Şehitlerimiz için helikopter kazasında şehit olmaları nedeniyle Bizleri Arayan Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve İş Adamlarına bizim açımızı paylaştıkları için ve taziye ile baş sağlığı diledikleri için Çok teşekkür ediyorum. Çünkü İran ve Türkiye Yüzlerce yıldır kardeş ve aynı kültürü yaşayan iki kardeş milletiz. Çünkü biz İRAN ve TÜRKİYE bu coğrafyada yaşayan iki kardeş ülke olarak her zaman birbirimizin yanında olmuşuz. Kardeşliğimiz daim olsun yeniden acımızı paylaşan herkese teşekkür ederim. Hizmet Şehitlerimizin Mekanları cennet olsun.

Abdullah YİĞİT-TÜRKİYE

Abdullah Yiğit

Share
Published by
Abdullah Yiğit

Recent Posts

Tataristan Devlet Konseyi seçimleri için Birleşik Rusya listesine Farid Mukhametshin başkanlık etti

Tataristan Devlet Konseyi seçimleri için Birleşik Rusya listesine Farid Mukhametshin başkanlık etti 2024 Karar bölgesel…

4 saat ago

Meeting of Ambassador of the Republic of Tajikistan with the Governor of Ahal region of Turkmenistan

Meeting of Ambassador of the Republic of Tajikistan with the Governor of Ahal region of…

6 saat ago

«Единая Россия» внесла в Госдуму законопроект о запрете продажи несовершеннолетним товаров со сжиженным газом

«Единая Россия» внесла в Госдуму законопроект о запрете продажи несовершеннолетним товаров со сжиженным газом 27…

8 saat ago

Birleşik Rusya, sıvılaştırılmış gaz ürünlerinin küçüklere satışını yasaklayan bir yasa tasarısını Devlet Dumasına sundu

Birleşik Rusya, sıvılaştırılmış gaz ürünlerinin küçüklere satışını yasaklayan bir yasa tasarısını Devlet Dumasına sundu 27…

9 saat ago

В ХМАО «Единая Россия» открыла выставку о героях СВО

В ХМАО «Единая Россия» открыла выставку о героях СВО 27 июня 2024, Ее организовали по…

11 saat ago

Khanty-Mansi Özerk Okrugu’nda “Birleşik Rusya”, Kuzey Askeri Bölge kahramanları hakkında bir sergi açtı

Khanty-Mansi Özerk Okrugu’nda “Birleşik Rusya”, Kuzey Askeri Bölge kahramanları hakkında bir sergi açtı 27 Haziran…

12 saat ago