Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Azerbaycan milletvekili Meşhur Memmedov’dan “30 Ağustos Zafer bayramı mesajı”

Azerbaycan milletvekili Meşhur Memmedov’dan “30 Ağustos Zafer bayramı mesajı”
REKLAM ALANI

Azerbaycan milletvekili Meşhur Memmedov’dan “30 Ağustos Zafer bayramı mesajı”

30 Ağustos Zaferi’nin 100’üncü yıl dönümü Türkiyede coşkuyla kutlanıyor.

Evet, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’daki Büyük Taarruz’da, Atatürk’ün başkumandanlığında elde edilen Zafer, her yıl aynı tarihte Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Zafer Bayramı olarak kutlanıyor.

1453 Kral Medya haber ajansı Azerbaycan temsilcisi Ülker Piriyeva’nın verdiği haber’e göre Azerbaycan milletvekili Meşhur Memmedov Twitter Ve Facebook sosyal medya hesapları üzerinden kardeş Türkiyenin Zafer bayramını kutlamıştır.

Milletvekili Meşhur Memmedov, “Bugün kardeş Türkiye’nin milli bayramlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanıyor. Kardeş Türkiyenin ve tüm Türkiye vatandaşlarının büyük Zafer Bayramı’nı kutluyorum! Yaşasın Türkiye-Azerbaycan dostluk ve kardeşliği!” – Dedi.

Tabii ki, Anadolu zaferi, tarih arasında bir millet tarafından tamamen benimsenen bir fikrin ne kadar kadir bir kuvvet olduğunun en güzel misali olarak kalacaktır.

REKLAM ALANI