Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN CANPOLAT İLE HALİLİYE’DE SPORCU NESİL YETİŞİYOR

BAŞKAN CANPOLAT İLE HALİLİYE’DE SPORCU NESİL YETİŞİYOR
REKLAM ALANI
10.01.2024
A+
A-

TARİH 10.01.2024
İLETİ NO 08
KONU BAŞKAN CANPOLAT İLE HALİLİYE’DE SPORCU NESİL YETİŞİYOR
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

Bir 17 kişi, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

BAŞKAN CANPOLAT İLE HALİLİYE’DE SPORCU NESİL YETİŞİYOR

Bir 12 kişi, çocuk, voleybol oynayan insanlar, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın salon sporlarına yönelik yatırımlarıyla gençler, çeşitli spor dallarıyla tanışma olanağı buluyor. Spor alışkanlığı kazanarak, keyifli zaman geçiren minikler, sunulan imkanlar dolayısıyla Başkan Canpolat’a teşekkür ediyor.

Bir 16 kişi, dans eden insanlar, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Şampiyon sporcular yetiştirme parolası ile faaliyetlerini sürdüren Haliliye Belediyesi, gençlerin hayalleri için mücadele ettiği adres olmaya devam ediyor.

Bir 12 kişi, basketbol oynayan insanlar, voleybol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Gençlerin sağlıklı ve düzgün ortamlarda spor yapmasını, sporla tanışması ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasını hedefleyen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın direktifleriyle, salon sporlarına büyük destek veriliyor. Açılan spor kursları ile Eyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezi,

Bir 12 kişi, basketbol oynayan insanlar, voleybol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

 

Aliya İzzetbegoviç Spor Merkezi ve Sabiha Özlek Spor Salonunda gençler çeşitli spor dallarıyla tanışıyor. Basketbol, voleybol, futbol, tekvando ve judo dallarında uzman eğitmenler eşliğinde ders alan gençler, tatil ve boş zamanlarını iyi değerlendiriyor. Bu kapsamda; Eyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezindeki basketbol kursundan faydalanan kursiyerler, geleceğin dev adamları olmak için ter döküyor. İlgilendikleri spor dalını hem teorik hem uygulamalı olarak öğrenme fırsatı bulan minikler, sunulan imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Bir 17 kişi, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise; 7-14 yaş grubuna yönelik voleybol, basketbol, futbol, tekvando ve judo kurs kayıtlarının devam ettiği belirtildi.

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

REKLAM ALANI