Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN KUŞ, VATANDAŞLARA TÜRK VE FİLİSTİN BAYRAĞI DAĞITTI

BAŞKAN KUŞ, VATANDAŞLARA TÜRK VE FİLİSTİN BAYRAĞI DAĞITTI
REKLAM ALANI
21.05.2021
A+
A-

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İsrail’in Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’da saldırdığı Filistinli Müslümanlara destek olmak amacıyla Cuma namazı çıkışı vatandaşlara Türk bayrağı ve Filistin bayrağı dağıttı.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İsrail’in Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’da saldırdığı Filistinli Müslümanlara destek olmak amacıyla Cuma namazı çıkışı vatandaşlara Türk bayrağı ve Filistin bayrağı dağıttı. ‘Filistin’de yaşayan Müslümanlar yalnız değildir’ düsturuyla ülke genelindeki destek çağrılarından birini de Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş yaptı.

Bir 1 kişi, ayakta, araba ve açık hava görseli olabilir

Başkan Kuş, Cuma namazını eda ettiği Eyüp Peygamber makamında cami çıkışında önce cemaate sonra da cadde üstündeki vatandaşlara Türk Bayrağı ve Filisitin Bayrağı dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayrakları tek tek dağıtan Başkan Kuş, Filistinli Müslümanlar için vatandaşlardan dua talep etti.

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Manevi olarak zor günler geçirdiklerini ve hergün Filistinli Müslümanlar için dua ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Bugün vatandaşlarımızla her zaman olduğu gibi yine iç içeydik. Malumunuz manevi anlamda zor günler geçiriyoruz.

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Gazze’de yaşananlar Mescid-i Aksada yapılan zülüm içimizi parçalıyor, içimizi dağlıyor. Bugün Eyyübiye’li kardeşlerimiz ile birlikteydik. Her kulvarda Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuz ifade edip, Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı dağıttık. Biz Mescidi Aksanın esaretten kurtulacağına eminiz ve umut varız. Neden mi? Malumunuz Ayasofya uzun yıllardır esarete altındaydı.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Esaretten kurtuldu, ibadete yasaklıydı ama Ümmetin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın vakurlu duruşu ile işte Ayasofya’nın zincirleri kırıldı ve prangalar açıldı. Şuanda çok şükür ibadete açıldı. İşte bunun gibi Mescidi Aksa zulümden kurtulacak, esaretten kurtulacak ve huzura kavuşacak. Cenabı Mevlam Mescidi Aksa’da yaşayan kardeşlerimizin yar ve yardımcı olsun. Er veya geç zalimler zulüm ettikleri şekilde yargılanacaktır. Zalimler için yaşasın Cehennem diyorum.” Dedi.

REKLAM ALANI