Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bekir AYAZ UEFA Uluslar Ligi kura değerlendirmesi

Bekir AYAZ UEFA Uluslar Ligi kura değerlendirmesi
REKLAM ALANI
09.02.2024
A+
A-

Bekir AYAZ’UEFA Uluslar Ligi kura değerlendirmesi .

Spor yöneticisi Bekir AYAZ , A Milli Futbol Takımının, B Ligi 4. Grup’ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleştiği UEFA Uluslar Ligi kura çekiminin ardından kura değerlendirmesi yaptı.

AYAZ, Ay yıldızlı Milli Futbol Takımının çekmiş olduğu kuraya Kağıt üstünden değerlendirme yaparsak kolay gibi gözüken rakipler ama maalesef maçlar sahada mücadele edilerek kazanılıyor.Yakın zamandan örnek verebileceğim Cebelitarık maçı vardı çok zorlandığımız bir maçtı.

Bekir AYAZ , kuzey takımları Galler, İzlanda gibi takımlar fizik güçleri ile öne çıkan takımlar ama teknik kapasiteleri bakımından yetersizler. Milli Takımlar teknik sorumlusu Montella , şayet iyi alan daraltan teknik kapasitesi yüksek ve Sprinter oyuncu kadrosuyla bu maçları rahat geçirebileceği kanısındayım. Karadağ son dönemlerde futbola oldukça ivme kazandıran bir takım hüviyetinde olmuş olsada dişimize göre bir takım değil.

UEFA Uluslar Ligi 2026 Dünya Kupası Finallerine katılma yolunda büyük bir fırsat. A Milli Futbol Takımımız, B Ligi 4. Grup’ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile oynayacağımız maçlardan grubu lider tamamlamak ve A ligine yükselmek olmalıdır.

HABER MERKEZİ

REKLAM ALANI