Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Caizcoin, İslami kripto para Caizchain için gün sayıyor

Caizcoin, İslami kripto para Caizchain için gün sayıyor
REKLAM ALANI
10.06.2021
A+
A-

Pandemi süreci ve kripto paralara karşı artan ilgiyle birlikte piyasaya sürülen kripto paraların sayısında ve bu para birimlerinin işlem hacimlerinde çok ciddi artışlar yaşanıyor. Almanya’da geliştirilen Caizcoin, İslami değerler odaklı ilkelerinden güç alan benzersiz çalışma modeliyle diğer kripto para birimlerinin önüne geçiyor. İslam ve Batı ülkelerini finansal anlamda bir araya getirme temel prensibi ile inşa edilen Caizcoin, yakın bir gelecekte Müslümanlara ve gayrimüslimlere kesintisiz finansal hizmetler sunan dünyanın ilk İslami blok zinciri Caizchain üzerinde işlem görmeye başlayacak.Caizcoin’in güvenilir, şeffaf ve adil kurgusuna katkı yapacak olan Caizchain, PoS’nin (Hisse Kanıtı) teknolojisinin yeni bir versiyonu olan Temsil Edilen Hisse Kanıtı’na (DPoS) dayanan ve onaylayıcı yaklaşımı üzerinde çalışan hızlı bir algoritmaya sahip. Ayrıca Caizchain üzerinde yapılan tüm işlemler atomik özellik taşıyor. Bir başka deyişle zincir üzerindeki işlemler kalıcıdır ve bir daha değiştirilemez. Caizchain algoritması üzerinde yapılan her işlem 5 saniyede bir oluşturulan defter üzerinde kaydediliyor.

Böylece işlem geçmişi şeffaf ve adil bir şekilde güvenle saklanabiliyor. Caizchain algoritması, gönderici ve alıcı olmak üzere her iki tarafın da güvenilir bir ortamda gönderilen ve alınan varlıkları doğrulamasını sağlayan güven hattı da sağlıyor.

Caizchain ile bağımsızlığını güçlendirecek
Kitlesini sadece Müslüman yatırımcılarla sınırlamayan Caizcoin, Caizchain teknolojisiyle birlikte dini ve insani değerleri benimseyen her birey için sunduğu hizmeti bağımsız ve özgür bir yapıya kavuşturacak. Ayrıca, kullanıcılara dünyanın her bir noktasına bir dakika gibi kısa bir sürede ve uygun maliyetli para transferleri sunuyor. Fiyatı, portföyündeki değerli metaller tarafından desteklenen Caizcoin, zorunlu elinde bulundurma süresi olmadığı için kullanıcıların serbestçe ticaret yapabilmesini sağlıyor. Caizcoin yatırımcıları, ödemeleri kabul etmek için platformun yapılandırılabilir API’sini de kullanabiliyor.

Caizcoin, İslami finans kurallarına uygun yeni teknolojileri bünyesine katarak, düşük maliyetlerle sınırsız işlem yapılmasını sağlayarak kullanıcılara daha hızlı ve güvenilir finans hizmetleri sunmayı amaçlıyor. Caizcoin’in sunduğu fırsatlardan yararlanmak isteyen yatırımcıların ya da satıcıların dini ilkelere bağlı kalmasını sağlayacak ayrıntılı kimlik doğrulama sistemi (KYC) bulunuyor. Ayrıca, Caizcoin yatırımcıları belirli bir limite kadar işlem ücretlerinden de muaf tutulacak.

 

REKLAM ALANI