Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Tatar, YDÜ mezuniyet töreninde konuştu:

Cumhurbaşkanı Tatar, YDÜ mezuniyet töreninde konuştu:
REKLAM ALANI
22.06.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Tatar, YDÜ mezuniyet töreninde konuştu:
.2023

 

 

 

 

“Başarı, gelecekte ülkeye ve insanlığa hizmet etmektir”

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yakın Doğu Üniversitesi’nin (YDÜ) “Yüksek lisans ve doktora mezuniyet törenine” katıldı.

Cumhurbaşkanı Tatar törende yaptığı konuşmada, mezun olanları kutladı ve kariyerlerinde başarılar diledi.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, doktorasını tamamlayıp mezun olan Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Çağın Zort’u da tebrik etti.

 

 

 

Mezuniyetin ardından yeni bir dönemin başladığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, elde edilen başarılarla hayata hazırlanıldığını vurguladı.

Başarıya ulaşmak için çok çalışılması gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, öğrencilerin, öğretmenlerinin desteğiyle başarıya imza attığını aktardı.

 

 

 

Mezunları yeni dönemde yeni sınavların beklediğine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, başarının anahtarının mezun olduktan sonra ülkelere ve insanlığı hizmet etmek olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Tatar, öğrencilere bu imkanı sağlayan Yakın Doğu Üniversitesi’ne de teşekkür etti.

Diploma alındıktan sonra eğitimin sona ermediğine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, çalışmanın ve öğrenmenin hayat boyu sürdürdüğüne dikkat çekti.

 

 

 

Geleceğe yürümek için ‘inanmak’ gerektiğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Tatar, “Arkanızda insanları sürüklemek için çalışmak, inanmak ve arkadan gelenlere ilham vermek gerekir” dedi.

Yabancı öğrencilere de seslenen Cumhurbaşkanı Tatar, onları KKTC’de ağırlamaktan ve mezuniyetlerini görmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, yabancı öğrencilerin ülkelerinde KKTC’nin birer temsilcisi olduğunu kaydetti.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-tatar-ydu-mezuniyet-toreninde-konustu-11202

REKLAM ALANI