Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HAK VE ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK TÜRK HALKINA GEREKEN GÜVENİ MİLLETVEKİLİ İLHAN KESİCİ VERDİ

HAK VE ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK  TÜRK HALKINA GEREKEN GÜVENİ MİLLETVEKİLİ İLHAN KESİCİ VERDİ
REKLAM ALANI
19.12.2021
A+
A-

HAK VE ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK

TÜRK HALKINA GEREKEN GÜVENİ MİLLETVEKİLİ SN.İLHAN KESİCİ VERDİ.

Her yıl olduğu gibi, bu yıl ki 2022 Yılı bütçe görüşmeleri de bol sıfırlı rakamlar la doluydu. Keşke bu bol sıfırlı rakamlar bizim ihracatımızdan kazanılan para veya devletimizin hazinesinde ki bütçe olsaydı.
Yürekleri dağlayan bu tablo maalesef gerçekleri yüzümüze şamar gibi çarptı.
Hal böyle iken, kaç yıldır bu gidişatı bize ve AK Parti iktidarına yetkililere yapıcı ve bütünleştirici bir dille, çözüm önerileri sunan Ekonominin Sultanı Milletvekili Sn. İlhan Kesici Bey’i neden kimse dikkate almadı ki?
Tek sevdası devlet ve memleket olan, devlet edep ve adabını almış, yılların tecrübesi ile ekonominin adeta PİR’i olmuş, örnek asil insan, bu gidişatı kış, karakış,Zehmeri,Nükleer kış ve şu anki durumu tam anlatır durumda ki YANGIN yeri tabirini çok önceden söylemiş olup , maalesef şimdide aynısını yaşıyoruz.
Şayet baştan Sn.İlhan Kesiciyi bir nebze olsun Devlet yetkilileri dinleselerdi şimdi ye kadar çok yol kat edilmiş olacaktı.84 Milyon Ülkemiz Ekonomimiz bu Yangını yaşamış olmayacaktı.
TBMM de birbirlerine laf yetiştirme derdinde olan, süslü cümleler yazdırıp, Mecliste bağırarak dikkat çekmeye çalışan Sn. Vekillere sesleniyorum!..
Halkın dikkatini çekmek, sevgisini kazanmak istiyorsanız bu lügat edebiya tını ve şovu bırakın.
Vizyon sahibi, dik duruşlu, asil insan, Engin bilgi ve tecrübesi olan, her konuda şeffaf olan ,halkına, devletine güven veren Sn. Milletvekilimiz İlhan Kesici Bey in bütçe konuşmasındaki mütevaziliği, efendiliği ile bir devlet adamı nasıl olunur’un ? en mükemmel örneğini bizlere göstermiştir.
Millet İttifakın oluşturan partiler ve liderler bu Cevherin Kadir kıymetini değerini sağken bilmeli Beyninde yüklü Bilgi ve projelerini Halkın Hizmetine sunması için önünü açmalı.
Sn. Milletvekilimiz Ilhan Kesici Beyefendiyi yürekten kutluyorum.
Unutmayın…’’Saygı kazanılmaz, kazandırılır’’
Partisini ilk kez seçimlere hazırlıyorum 7 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine seçim oy pusulasının 6.ncı sırasında seçimlere girmiş Rüştünü isbat etmiş bir partinin İktisatçı İşletmeci Akademisyen Teşkilâtçı olan..

YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK
HAK VE ADALET PARTİSİ
GENEL BAŞKANI.

REKLAM ALANI