Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Konserler, ödüller ve tematik dersler: Birleşik Rusya, tatildeki bölgelerdeki öğretmenleri ve mentorları tebrik etti

Konserler, ödüller ve tematik dersler: Birleşik Rusya, tatildeki bölgelerdeki öğretmenleri ve mentorları tebrik etti.

Konserler, ödüller ve tematik dersler: Birleşik Rusya, tatildeki bölgelerdeki öğretmenleri ve mentorları tebrik etti
REKLAM ALANI
07.10.2024
A+
A-

Konserler, ödüller ve tematik dersler: Birleşik Rusya, tatildeki bölgelerdeki öğretmenleri ve mentorları tebrik etti

2024,

Partinin milletvekilleri, bölge şubeleri ve yerel şube sekreterleri şükranlarını sundular
Stavropol ilçelerindeki şenlik etkinliklerinde Birleşik Rusya aktivistleri öğretmenlere teşekkür etti ve onlara ödüller verdi.

Özellikle Izobilnensky bölgesinde öğretmenler, yerel parti şubesi sekreteri, bölgesel Duma milletvekili Alexander Sidorkov tarafından tebrik edildi.

Nevinnomyssk’te ise Birleşik Rusya’nın yerel şubesinin sekreteri şehir başkanı Mikhail Minenkov genç öğretmenlerle buluştu. Mesleki faaliyetlerle ilgili konuları tartıştılar.

Volgograd’da en iyi öğretmenler Birleşik Rusya’nın kamu desteğinin merkezinde onurlandırıldı.

Khanty-Mansiysk’te partinin kamu destek merkezinde, bölgesel ve tüm Rusya mesleki beceri yarışmalarının kazananları ödüllendirildi. 100 puanlık sonuç alan Birleşik Devlet Sınavı katılımcılarını hazırlayan mentorların da liyakatleri not edildi.

Bölge Duma milletvekili Vasily Filipenko, “Eğitim almak için rahat ve modern koşullar yaratmak, öğretmenleri ve öğrencilerle birlikte uyguladıkları projeleri desteklemek Birleşik Rusya halk programının öncelikli görevleridir” diye vurguladı.

Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nun Sovetsky bölgesinde, Birleşik Rusya üyeleri ve MGER aktivistleri, yerel parti şubesi sekreteri ve belediye başkanı Evgeniy Burenkov’un işçi kolektiflerine tebrik konuşmaları sundular. Megion’da parti aktivistleri 5 No’lu spor salonunda düzenlenen konserde öğretmenlere hediyeler sundu.

Birleşik Rusya aktivistleri, Kondinsky bölgesinde 50 yılı aşkın iş tecrübesine sahip Tamara Andreevna Aktaeva’yı ziyaret etti.

Yamal’da öğretmenler partinin bölge şubesi sekreteri Alexey Sitnikov tarafından tebrik edildi.

“Çocuklarımıza bilgi, beceri ve yeteneklerin yanı sıra kişiliğin – ahlaki değerlerin ve ahlaki ilkelerin – temellerini atıyorsunuz, onlara düşünmeyi, doğru karar vermeyi ve seçimlerinin sorumluluğunu almayı öğretiyorsunuz. Bu, özellikle bu zor zamanlarda önemli ve değerlidir” dedi.

Yamal-Nenets Özerk Okrugu Yasama Meclisi milletvekili “Güçlü Aile” parti projesinin bölge koordinatörü Anastasia Kazantseva , 30 yılını çocuklara eğitim vermeye adayan Salekhard’daki 1 numaralı okulun ilkokul öğretmenini tebrik etti.

Tazovsky bölgesinde Birleşik Rusya üyeleri birinci sınıf öğrencileri için “Önemli şeyler hakkında konuşma” dersi düzenlediler.

Omsk bölgesinde öğretmenler Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Vali Vitaly Khotsenko tarafından tebrik edildi.

“Öğretmenlik mesleği, yaratıcı enerji, nezaket ve sevgi ile çarpılan sınırsız sabır ve yüksek özveridir. Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere ve mentorlara mutluluk, sağlık ve refahın yanı sıra yeni mesleki başarılar diliyorum” dedi.

Aktivistler partinin bölge yönetim kurulunda konser düzenledi. Omsk Müzik ve Pedagoji Koleji öğrencileri ve öğretmenleri öğretmenlerle konuştu.

Tataristan’da da öğretmenlere ödül verildi. Özellikle Naberezhnye Chelny Şehir Meclisi yardımcısı Ruslan Mustafin, 36 Nolu Lisenin öğretim kadrosunun tatilini kutladı.

Ruslan Mustafin, “Herkes öğretmenlerini ruhundaki sıcaklık ve nezaketle hatırlar, çünkü onlar uzun yıllar boyunca hayatta bizim için yararlı olan gerçek destek ve bilgi kaynağıydı” dedi.

En sevdiğim öğretmenim olan Gali Akysh ve Birleşik Rusya üyesi Ruslan Sibgatullin’in adını taşıyan 2 numaralı spor salonunun öğretmenini tebrik ettim.

Kazan’da MGER aktivistleri, hayatlarının 45 yılından fazlasını genç nesle eğitim vermeye adayan onurlu öğretmenleri ve emektarları tebrik etti.

Dağıstan’da da öğretmenler tebrik edildi. Khasavyurt’ta Devlet Duması milletvekili Saigidpasha Umakhanov , ilk öğretmeni de dahil olmak üzere öğretmenleri tebrik etti .

Milletvekili, “Bugün kendisini burada görme ve sonsuz şükranlarımı sunma fırsatına sahip olduğum için mutluyum” dedi.

Öğretmenlere onur belgeleri ve nişanlar takdim edildi.

Halk Meclisi Milletvekili Sefer Aliyev, Dağıstan Işıkları kentindeki 3 No’lu okulun öğretmenlerinin bayramını kutladı ve televizyon hediye etti. Milletvekili ayrıca 11’inci sınıfta sınıf dersi de yürüttü.

Ve Yeni Moskova’dan Birleşik Rusya, Öğretmenler Günü’nde öğrenci velileri için tematik bir resepsiyon düzenledi.

 

Hoparlör
Minenkov Mihail Anatolyeviç
Minenkov Mihail Anatolyeviç
Nevinnomyssk şehri başkanı, Bölgesel Siyasi Konsey başkanlığı üyesi, Yerel Siyasi Konsey Üyesi, Partinin yerel şubesi Sekreteri, Nevinnomyssk 2 Nolu Partinin birincil şubesi Sekreteri
#Stavropol bölgesi
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Omsk bölgesi
#Volgograd bölgesi
#Tataristan Cumhuriyeti
#Moskova
#Umakhanov
#Khotsenko
#Yamalo-Nenets Özerk Okrugu
#Sitnikov
Khanty-Mansky Özerk Okrugu
#ÖğretmenlerGünü
#tatiller
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/koncerty-nagrazhdeniya-i-tematicheskie-uroki-edinaya-rossiya-pozdravila-s-prazdnikom-uchitelej-i-nastavnikov-v-regionah

REKLAM ALANI