Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

NAZIM EYNALLI HARP, EMEK VE SILAHLI KUVVETLER TEŞKILATI GAZILERI’NE KONUK OLDU

NAZIM EYNALLI HARP, EMEK VE SILAHLI KUVVETLER TEŞKILATI GAZILERI’NE KONUK OLDU
REKLAM ALANI

NAZIM EYNALLI HARP, EMEK VE SILAHLI KUVVETLER TEŞKILATI GAZILERI’NE KONUK OLDU

Türkiye, 13 Ekim — 1453 Kral Medya

1453 Kral Medya ‘nın haberine göre, “19 No. Özel Maksatlı Yol Harekatı” LLC Müdürü Nazım Eynallı’nın Harp Teşkilatı, Çalışma ve Silahlı Kuvvetler Gazileri Teşkilatı’na konuk olduğunu ve teşkilat başkanı Albay Celil ile görüştüğünü bildirdi.

Toplantıda şehit ve gazi ailelerine yönelik devlet yardımları konuşuldu ve bu konuda her bireyin ve özel işletmenin sorumluluğu ele alındı. Albay Celil Halilov, şehit ve gazi ailelerine sahip çıkmanın, kimliği ve sosyal statüsü ne olursa olsun her vatandaşın ahlaki görevi olduğunu, her kişi ve her kurumun devlete destek vermesi ve onunla dayanışma göstermesi gerektiğini kaydetti.

Açıklama yok.

Nazım Eynallı, Şamahı ve çevre bölgelerde şehit ve gazi ailelerine gösterilen özene dikkat çekerek, yakın gelecekte bu yönde yapılacak çalışmalardan bahsetti.

Toplantı sonunda Nazım Eynalli’ye Harp, Çalışma ve Silahlı Kuvvetler Teşkilatı tarafından Onur Nişanı verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.