Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TÜSİKON Başkanı Orhan Beşiktepe ve heyeti Mali Büyükelçiliğinde

TÜSİKON Başkanı Orhan Beşiktepe ve heyeti Mali Büyükelçiliğinde
REKLAM ALANI

TÜSİKON Başkanı Orhan Beşiktepe ve heyeti Mali Büyükelçiliğinde

Üreticiler Sanayiciler ve İş adamları konfederasyonu TÜSİKON Genel başkanı Orhan Beşiktepe ve heyeti Mali Cumhuriyeti Ankara büyükelçiliğine ziyaret gerçekleştirdi.

Açıklama yok.

Başkan Beşiktepe Mali Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği nde yapmış olduğu konuşmasında öncelikle iki ülke arasındaki tarihi kültürel ve siyasal ilişkilerimize değinerek iki devlet ve halk arasında çok köklü bağlar vardır dedi. Orhan Beşiktepe TÜSİKON kuruluşu olarak Türkiye ile Mali arasında ekonomik ve ticari ilişkilere çok önem veriyor ve bu ilişkilerimizi güçlendirmek amacıyla bütün imkânlarımızla girişimlerde bulunmaya hazırız dedi.

Mali cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi sayın Issa Ousmane Coulibaly toplantıda yapmış olduğu konuşmasında öncelikle TÜSİKON kuruluşu olarak Mali cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ne yapmış olduğunuz ziyaret için çok teşekkür ederim dedi Büyükelçi Coulibaly Türkiye ile Mali dost ülkelerdir dedi. Büyükelçi Mali olarak Türkiye ile ekonomik ve ticari ilişkilerimize çok önem veriyoruz iki ülke arasında ticari hacimlerimiz var yeterli değil ticari ilişkilerimizi güçlendirerek ticari hacimlerimizi yükseltmemiz gerekiyor dedi. Büyükelçi Coulibaly toplantıda Mali cumhuriyetinin yatırım olanaklarından da bahsederek Türk şirketlerini Mali ye yatırım yapmaya davet ediyor aynı zamanda Türk şirketleri ile Mali şirketleri ticari işbirliği yapmalarınıda daha verimli hale getirmek istiyoruz dedi Büyükelçi Coulibaly iki ülke arasında ekonomik ve ticari ilişkilerimize katkı sağlamak amacıyla TÜSİKON kuruluşu ile işbirliği içerisinde çalışmalar yapmaya hazırız dedi.

Mali cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliğinde yapılan toplantıda Orhan Beşiktepe nin yardımcıları ve Mali cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği diplomatları da hazır bulundu.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI