Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BEKİR AYAZ’DAN İYİ PARTİ BURSA MİLLETVEKLİ TATLIOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

BEKİR AYAZ’DAN İYİ PARTİ BURSA MİLLETVEKLİ TATLIOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ
REKLAM ALANI
17.01.2023
A+
A-

Açıklama yok.

 

 

BEKİR AYAZ’DAN İYİ PARTİ BURSA MİLLETVEKLİ TATLIOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ.

Dünya çapında ülkemizi gururla temsil eden spor yöneticisi ve marketing uzmanı Bekir AYAZ, İyi Parti TBMM Grup Başkanı Bursa Milletvekili Prof. Dr İsmail TATLIOĞLU’ na nezaket ziyaretinde bulundu.

TBMM’sinde gerçekleştirilen toplantı, sohbet tadında spor ile taçlandırıldı. TATLI, bizim sevdamız Bursa ve Bursa’yı temsil eden Bursaspor, İnegöl spor ve Bursa Yıldırım spor için atmaktadır. Anadolu’nun bağrında çıkan son şampiyon Bursaspor , sadece Bursa’nın değil, aynı zamanda Anadolu’nun da en değerli bir markası olduğunu, Bursaspor’un düştüğü yerden kalkması için her türlü fedakarlığı sürdürdüklerini ve sürdürmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Spor yöneticisi Bekir AYAZ , Türk futbolunda 59 yıllık köklü kulüp Bursaspor’un içinde bulunduğu mali ve finansal durum başta olmak üzere, İnegölspor ve Bursa Yıldırımspor için gereken desteği içerisinde İyi Parti Bursa Milletvekili Prof.Dr İsmail TATLIOĞLU olmak şartıyla vereceklerini dile getirdi.

AYAZ kendilerini ağırlayan İyi Parti Bursa Milletvekili ve Grup başkanı Prof. Dr İsmail TATLIOĞLU’na nezaketinden ve nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür edip, forma takdim etti.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI