Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bölgelerdeki Birleşik Rusya üyeleri “Cesaret Kutusu” yardım etkinliğine destek verdi

Bölgelerdeki Birleşik Rusya üyeleri “Cesaret Kutusu” yardım etkinliğine destek verdi
REKLAM ALANI
13.11.2023
A+
A-

Bölgelerdeki Birleşik Rusya üyeleri “Cesaret Kutusu” yardım etkinliğine destek verdi

2023

Ciddi hastalığı olan çocuklara yönelik hediye toplama süreci 1 Aralık’a kadar devam edecek
Parti aktivistleri, Sevastopol’da ilk oyuncak partisini Balaklava’daki Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi ile 9 Nolu Şehir Hastanesi’nin çocuk kliniğine teslim etti.

“Eylem sadece çocuklar ve ebeveynler arasında değil, doktorlar arasında da karşılık buldu. Artık bunu sürekli olarak yürütüyoruz” dedi Birleşik Rusya destekçileri bölgesel Konseyi başkanı Pavel Kharlamov .

Tomsk’ta Birleşik Rusya’nın bölgesel yürütme komitesinin salonunda özel bir kutu belirdi. İçerisine oyuncak bebekler, boyama kitapları, kalemler, keçeli kalemler, inşaat setleri koyabilirsiniz. Bölgesel merkezden uzak bölgelerin sakinleri, tüm belediyelerde faaliyet gösteren Birleşik Rusya’nın yerel halk kabul merkezleri aracılığıyla hediye bağışlama fırsatına sahip.

“Küçük hastalar, tıbbi prosedürlerden geçtikten sonra gösterdikleri cesaretten dolayı ödüller alacaklar. Çocukların durumlarını hafifletmelerine ve morallerini yükseltmelerine yardımcı olacaklar. Sonuçta, olumlu bir tutum ve iyileşmeye olan inanç, ciddi hastalıkların tedavisinde büyük bir rol oynamaktadır,” diye vurguladı Birleşik Rusya destekçileri bölgesel Konseyi eş başkanı Diana Smoleva .

Omsk bölgesinde alışveriş merkezlerine “Cesaret Kutusu” markalı kutular yerleştirildi.

Sibirya Devlet Fiziksel Kültür ve Spor Üniversitesi rektörü Oleg Shalaev , bölgesel Destekçiler Konseyi başkanı, “Toplanan tüm hediyeler yeni ve tercihen ambalajlı olmalıdır” dedi .

Vladimir’de kutu, Birleşik Rusya’ya yönelik kamu desteğinin genel merkezine yerleştirildi.

“Buraya herhangi bir hediye koyabilirsiniz, asıl önemli olan onun saf bir kalpten gelmesidir. Oyuncakları, eğitici oyunları, bebekleri, arabaları ve çok daha fazlasını topluyoruz” dedi personel başkanı Pavel Kutuzov .

Voronej bölgesinde, Birleşik Rusya’ya yönelik kamu desteğinin genel merkezine ek olarak, çeşitli kuruluşlara, işletmelere ve devlet kurumlarına “Cesaret Kutuları” yerleştirildi.

“Etkinliğe bölgesel iş yapılarının temsilcileri katılacak. Toplanan hediyeleri çocuk tüberküloz dispanserinin küçük hastalarına, bölge hastanesinin çocuk kalp cerrahisi merkezine ve bölge hastanesinin çocuk bölümüne vereceğiz” dedi. Birleşik Rusya destekçileri bölgesel Konseyi başkanı Angelina Severgina .

Kursk bölgesinde Kursk Bölge Duması’nın duvarları içinde özel bir kutu bulunmaktadır. Daha sonra kutu şehir meclisine ve partinin bölge yürütme komitesine teslim edilecek.

Eyleme LPR’den Rus Senatör Olga Bas da katıldı. Çocuklara oyuncaklar, kalemler, keçeli kalemler, bulmacalar, boyama kitapları, eğitici oyunlar ve yaratıcılık kitleri bağışladı.

“Çocukların kendilerini yeniden çocuk gibi hissetmelerini, endişelerinden uzaklaşmalarını, kahkahalarının duyulmasını istiyorum. Hep birlikte oynasınlar, üzülmesinler diye hediyeleri seçtim” dedi.

#Sivastopol
#Tomsk bölgesi
#Omsk bölgesi
#Vladimir bölgesi
#Voronej bölgesi
#Kursk bölgesi
#LPR
#Cesaret Kutusu
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinorossy-v-regionah-podderzhali-startovavshuyu-blagotvoritelnuyu-akciyu-korobka-hrabrosti

 

REKLAM ALANI